EU grant consultant/manager

PhD/Master met goede communicatieve vaardigheden; Internationale werkomgeving; Multidisciplinaire projectteams; Aansprekende projecten & opdrachtgevers door heel Europa en 17 collega’s die je uitdagen.

Uniresearch is een professionele dienstverlener met 17 hoogopgeleide medewerkers. Delft is onze vestigingsplaats. Met bijna 25 jaar ervaring hebben wij een naam opgebouwd als succesvol adviesbureau op het gebied van de aanvraagvoorbereiding en coördinatie van Europees gesubsidieerde innovatieprojecten. Al onze projecten zijn gericht op het leveren van een bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken binnen de thema’s mobiliteit & transport (weg, rail, water), energie (opwekking, opslag en transitie), maritieme technologie, stedelijke ontwikkeling (Smart Cities) en milieu. Onze professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een brede visie op het onderliggende vraagstuk van de subsidieaanvraag en het te ontwikkelen project.

Kijk voor meer informatie over onze opdrachten op www.uniresearch.nl of op de diverse project websites (zoals o.a. www.hpem2gas.eu, www.blue-nodules.eu, www.aeroflex-project.eu, www.demcopem-2mw.eu, www.vitalnodes.eu en www.ruggedised.eu)

Als consultant verdiep je je in de producten, processen, innovatiestrategie en samen-werkingsverbanden van onze opdrachtgevers. Je levert een belangrijke bijdrage aan het “winnen” van publieke financiering in tenderverband door o.a. projectconcepten te ontwerpen vanuit de innovatiestrategie van de opdrachtgevers (vaak een consortia van Europese partijen). Deze vertaal je naar een subsidiabel innovatieproject, help je mee met het ontwerpen van de business case van de te ontwikkelen of te demonstreren technologie en coördineer je het complexe aanvraagproces. Dit alles in nauwe samenwerking met een Europees consortia van partijen en als onderdeel van een team van professionele collega’s.

In jouw rol van projectmanager neem je zelf actief deel aan de totstandkoming van baanbrekende innovaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van het interdisciplinaire innovatieproject door orde aan te brengen in de vaak complexe processen. Daarnaast moet je kunnen aanvoelen wat mensen en partijen motiveert en is het belangrijk valkuilen te spotten voordat anderen die opmerken. Het is jouw taak om een constructieve sfeer te creëren in het consortium waarbinnen projectdeelnemers steeds meer het gevoel krijgen onderdeel te worden van een team met een gezamenlijk einddoel.

Het werk kenmerkt zich door diepgang en afwisseling. Als consultant/manager krijg je de kans om in een internationale omgeving te werken met zowel toponderzoekers als leading industries. Bij projecten en opdrachtgevers zul je meerjarig betrokken blijven zodat je alle aspecten van het innovatietraject van idee naar projectresultaat actief meemaakt.

Wij verwachten dat je je zult ontwikkelen tot senior consultant/manager.

 

Profiel kandidaat

Om onze groei te ondersteunen zoeken wij een collega met een achtergrond in bij voorkeur één of meerdere van de volgende kennisgebieden: hightech engineering, energietechnologie, manufacturing, transportmiddelen & infrastructuur, chemie, fysica, milieu en/of materialentechnologie.

Competenties:

 • afgerond promotieonderzoek of minimaal WO- master titel, bij voorkeur in een bovenvermeld vakgebied;
 • ervaring met het aanvragen en managen van (Europese) innovatiesubsidies zoals Horizon2020 is een pre;
 • team-player, die gemakkelijk initiatief neemt;
 • conceptuele en strategische denker;
 • sterk ontwikkeld vermogen om te analyseren, creëren en organiseren;
 • uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • zelfkritische instelling met de wil om kwaliteit te leveren;
 • ambitieus en leergierig;
 • humor en creativiteit: ons werk is tenslotte al serieus genoeg!

 

Werken bij Uniresearch

Je werkt met hoogopgeleide, ambitieuze en gelijkgestemde collega’s, in multi-disciplinaire en internationale teams. Er heerst een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden: w.o. flexibele arbeidstijden, een concurrerend salaris + bonus en een aantrekkelijke pensioenregeling zonder eigen bijdrage.
Daarnaast vinden wij het vanzelfsprekend dat je wordt ondersteund in je werk met continue feedback en een ontwikkelingsprogramma op maat.

 

Wat kun je van ons verwachten

 • professionele en dynamische organisatie die ruimte biedt voor zelfstandigheid en eigen initiatief;
 • groeiende onderneming die ruimte biedt voor zelfontplooiing;
 • aandacht voor training en coaching door ervaren collega’s;
 • jong en enthousiast team;
 • concurrerend salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
 • een jaarcontract dat na gebleken geschiktheid wordt omgezet in een vast dienstverband.

 

Solliciteren of meer informatie

Reageer op deze vacature door het sturen van een CV met motivatiebrief naar info@uniresearch.com. Bij jouw sollicitatie ontvangen wij ook graag eventuele cijferlijsten en een samenvatting van jouw promotieonderzoek / scriptie.
Voor meer informatie vooraf kun je contact opnemen met Eric Feenstra (015-275 4000).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is onnodig.